Buiten wonen binnen de ring

Klein Kadoelen ligt op 15 minuten fietsen van het centrum van Amsterdam

Klein Kadoelen is een fraaie plek aan de Wilmkebreekpolder met zijn vele weidevogels en grazende koeien en schapen. Een intieme, dorpse sfeer. Binnen de ring, dicht bij de dynamiek van de binnenstad.

Deze sfeer, de landelijke ligging, dicht bij het centrum, de historische charme, het vele groen en de ruimte maken dat steeds meer mensen voor Noord kiezen. Je kunt er ontspannen, wonen, sporten, werken, fietsen, creëren, wandelen, zwemmen, varen. Voor je kinderen heb je keuze uit diverse, goede basisscholen, in Noord én in Landsmeer (een kwartier fietsen). In de wijk Overhoeks ligt het populaire Hyperion Lyceum (gymnasium en atheneum) waar jongeren uit alle stadsdelen naartoe gaan. Voor je boodschappen kun je terecht bij meerdere winkelcentra, gezellige winkelstraten en markten. De vele goede restaurants en hippe cafés met geweldige terrassen, veelal aan het water, trekken mensen uit de hele stad.

Het is dan ook allemaal heel dichtbij. Meerdere pontjes varen de hele dag naar diverse aanlandingen aan de overkant. Zo ben je met de fiets in 20 minuten op de Dam. Met de auto rijd je in 5 minuten naar de A10: de wereld aan je voeten. 

Klein Kadoelen biedt een unieke landelijke sfeer midden in de stad!

Voorzieningen